n EX01 Examo Hijau

EX01 Examo Hijau

EX01 Examo Hijau
Jenama: Examo
Kod Produk: EX01
Stok: Ada Stok
RM31.00 RM18.60

Menurut ‘World Book’, kesihatan mental dan fizikal berkait rapat. Kesihatan mental mempunyai peranan penting dalam kedua-dua cara manusia bertingkah laku dan cara mereka merasa. Menurut Sheila Ostrander dan Lynn Schroeder buku ‘Super Learning 2000′ makanan boleh meningkat kecerdasan, menguatkan ingatan dan menguatkan daya keupayaan pembelajaran.

Oleh itu untuk mendapatkan daya berfikir yang aktif dan kreatif, otak mestilah diberikan bahan makanan yang sesuai. Berdasarkan prinsip-prinsip tersebut dan merujuk kepada nutrisi sel Dr. Wilhelm Helmut Schuessler, telah mendorong Prof. Dr. Azizan Haji Ismail seorang pakar pemakanan kesihatan tempatan untuk merumus nutrisi biokimia yang dikenali dengan nama EXAMO CKM 500.

Examo merupakan persediaan homopati khas untuk minda. Ia diperbuat daripada mineral dan Laktosa, tidak beracun dan selamat untuk dimakan. Ada dua jenis produk Examo di pasaran iaitu Examo CKM500 Biru dan Examo CKM500 Plus Hijau dan produk-produk ini telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Selain Examo, digalakkan juga pengguna mengambil Matsa.

Tulis ulasan

Nama Anda:


Ulasan Anda: Nota: HTML tidak dapat diterjemah!

Penarafan: Teruk           Bagus

Masuk kod dalam kotak dibawah:Komen ()
Disediakan oleh OpenCart
jesseltonborneo.com © 2018