n AO09 Vasia 24k Vita Essence

AO09 Vasia 24k Vita Essence

AO09 Vasia 24k Vita Essence
Kod Produk: AO09
Stok: Ada Stok
RM37.00 RM23.70

Hanya dengan satu cucian wajah menggunakan Herbal Whitening Soap + Collagen beharga RM16, pengguna boleh merasai kesan dan tahap kebersihan wajah tanpa meninggalkan rasa kering pada kulit. Penggunaan Sunblock Silky yang mudah disapu menjadikan wajah lebih gebu, halus, dan cerah sekata tanpa meninggalkan kesan capukan atau berminyak pada kulit wajah.

Vita C Multi Toner membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah dan merawat masalah liang pori terbuka serta berminyak. Collagen Whitening Night Cream pula membantu proses pencerahan secara berperingkat serta mengatasi masalah kulit. Terbukti menerusi testimoni kami Cik Hazlin yang sebelum ini mempunyai masalah kulit kusam dan berjerawat halus serta testimoni lain.

Bagi kesan berganda, gunakan bersama 24K Vita Essence "Serum Emas V'Asia" yang kini hangat di pasaran. 24K Vita Essence ini membantu menganjalkan kulit seterusnya bertindak sebagai pelembap, penegang, penghalus dan penyegar kepada kulit wajah. Ia juga membantu mengurangkan lingkaran gelap dan halus sekitar mata, dahi dan leher.

Tulis ulasan

Nama Anda:


Ulasan Anda: Nota: HTML tidak dapat diterjemah!

Penarafan: Teruk           Bagus

Masuk kod dalam kotak dibawah:Komen ()
Disediakan oleh OpenCart
jesseltonborneo.com © 2018