n SP07 Secretleaf Arbutin

SP07 Secretleaf Arbutin

SP07 Secretleaf Arbutin
Jenama: Secretleaf
Kod Produk: SP07
Stok: Ada Stok
RM52.90 RM36.60

 

Arbutin Natural
Lightening Cream
with Organis argan oil & organic aloe vera
 

Ianya mengandungi arbutin sebagai bahan utama, dan campuran 4 herba sebagai bahan kedua untuk mencerahkan kulit serta menghilangkan jeragat. Selain itu ianya juga ditambah dengan minyak argan asli dan ekstrak aloe vera.

Krim Pemutih Natural Arbutin telah dirumus khas untuk membantu mencerahkan kulit dengan lebih berkesan secara semulajadi para pengguna produk Secretleaf. Krim pemutih ini diperkaya dengan bahan aktif utama iaitu Beta-Arbutin dan lima bahan-bahan semula jadi iaitu Akar Mulberi, Akar Licorise, Akar Sophora, Daun Kaki Diosppyros dan Batang kousa Cornus. Kelima-lima bahan semulajadi ini menyumbang dan memberi kesan kepada kecerahan kulit dengan cara memerangkap radikal bebas, merencatkan aktiviti tyrosinase, merencatkan pembentukan melanin dan anti-keradangan kulit.

Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa kesemua bahan aktif utama ini boleh menyediakan satu proses pencerahan kulit yang berkesan namun tidak toksik kepada set melanin semulajadi kulit.

Beta Arbutin juga dipilih untuk menjadi bahan aktif bagi menggalakkan kadar penyerapan UV-B dengan berkesan dalam merencatkan aktiviti tyrosinase dan pembentukan melanin.

Tulis ulasan

Nama Anda:


Ulasan Anda: Nota: HTML tidak dapat diterjemah!

Penarafan: Teruk           Bagus

Masuk kod dalam kotak dibawah:Komen ()
Disediakan oleh OpenCart
jesseltonborneo.com © 2018