n DY01 D'Apple Fiber

DY01 D'Apple Fiber

DY01 D'Apple Fiber
Jenama: D'Apple Fiber
Kod Produk: DY01
Stok: Ada Stok
RM75.90 RM59.10
D' Apple Fiber mengandungi Organik Epal yang dipercayai dapat membantu membakar lemak dan kolesterol dalam badan. Kandungan fibernya yang memenuhi keperluan tubuh dapat membantu proses penghadaman dan melancarkan buang air besar. D' Apple Fiber juga mengandungi kolagen yang membantu melembap dan menganjalkan kulit. Produk ini juga dapat menyahtoksin dalam badan anda. Gabungan organik epal, fiber dan kolagen di dalam satu produk memang berbaloi kepada sesiapa yang mencubanya.
 
ED memang mengesyorkan produk ini kepada anda yang ingin mengurangkan berat badan dan pekerja yang sibuk dan selalu letih. Mengikut pengalaman ED mencuba produk ini, produk ini bagus bagi ED kerana:
  1. Pertama, murah dan banyak fungsi. Produk ini mampu dimiliki.
  2. Selepas pembuangan air besar, badan terasa segar dan tidak mengantuk semasa bekerja. Tahukah anda, toksin yang berlebihan di dalam badan menyebabkan seseorang itu selalu letih dan mengantuk.
  3. Rasa epal hijau yang sedap. Menurut rakan ED yang telah mencubanya, rasa D' Apple Fiber lebih sedap berbanding produk diet yang lain.
  4. Bagi ED, produk ini ibarat pengawal berat badan sebab bila kita makan makanan yang berlemak, dalam masa yang singkat, kita akan membuangnya. Oleh itu, produk ini mendisiplinkan kita untuk berdiet. Hehehe..
  5. Cara untuk minum sangat mudah, cuma perlu ambil D'Apple Fiber 1 paket 2 jam sebelum tidur di malam hari. Sekali sehari je. 1 kotak ada 15 paket. Jadi anda boleh minum selama 15 hari.
  6. Akhir sekali, berat badan ED memang turun 1kg setelah mencuba D'Apple Fiber pada hari keempat.

Tulis ulasan

Nama Anda:


Ulasan Anda: Nota: HTML tidak dapat diterjemah!

Penarafan: Teruk           Bagus

Masuk kod dalam kotak dibawah:Komen ()
Disediakan oleh OpenCart
jesseltonborneo.com © 2018