Daracol

Daracol

Delima banyak mengandungi anti oksidan. Ia merupakan vitamin danenzim yang dikenali untuk mengekalkan ketumpatan rendah lipoprotein atau kolesterol tidak baik dari pada pengoksidaan dan menyebabkan ateroklerosis atau pengerasanateri. Biji buah Delima Organik bertindak seperti aspirin, menghalang platlet darah dari pada melekat bersama dan membentuk pembekuan darah yang merbahaya.
Anti oksidan juga menampan kesan kerosakan radikal bebas kepada sel-sel tubuh badan yang disebabkan oleh pengoksidaan. Radikal bebas dihasilkan oleh fungsi dalam badan dan elemen-elemen luar seperti radiasi matahari. Oleh kerana kita tidak berupaya menghentikan berlakunya radikal bebas dan pengoksidaan, adalah penting untuk mengambil makanan tambahan yang membantu meneutralisasikan potensi kerosakan. Penyelidikan juga telah menunjukkan memakan biji Delima Organik dan meminum jusnya boleh meningkatkan kandungan oksigen ke jantung.
Kajian lain juga menunjukkan bahawa terdapat kemungkinan Delima Organik boleh melawan penyakit “matipucuk” Buah ini juga mungkin mengurangkan radang arthritis. 
Dengan memperlahankan enzim yang merosakkan tulang rawan.

Paparan: Senarai / Grid
Papar:
Susun Ikut:
DR01 Daracol Collagen
Daracol : Produk adunan Herba semulajadi terpilih dan terbaik pilihan pakar pemakanan herba kam..
RM49.00 RM30.80
Disediakan oleh OpenCart
jesseltonborneo.com © 2018