Seri Mahkota Dewa

Seri Mahkota Dewa

PT Widuri (M) Sdn Bhd ditubuhkan pada 7hb Jun 2002 oleh Drs Tuan Hj.Syahrul bin Hj.Abdurrahim. Beliau mempunyai pengalaman luas selama hampir 20 tahun dalam industri jamu, herba dan kosmetik tradisional.

 

Bersama barisan kakitangan PT Widuri (M) Sdn Bhd, beliau dengan jayanya telah mengorak langkah kehadapan dengan membuka Gedung Widuri yang merupakan satu-satunya gedung herba yang menawarkan pelbagai jenis produk makanan dan minuman kesihatan berasaskan herba serta kosmetik tradisional dan moden dalam ruang dan suasana yang sangat selesa dan mesra pelanggan.

 

Dengan lebih daripada 4000 jenis produk pelbagai jenama, Gedung Widuri menawarkan konsep pemasaran 3P iaitu Pemborong, Pengedar dan Peruncit. Konsep ini menawarkan harga yang berbeza untuk setiap kategori pembelian seperti Pemborong dan Pengedar manakala Pengguna pula diberi potongan harga istimewa apabila mereka menjadi ahli dengan PT Widuri (M) Sdn Bhd.

 

PT Widuri (M) Sdn Bhd juga menyediakan platform kepada usahawan industri kecil dan sederhana (IKS) untuk memasarkan produk keluaran mereka di Gedung Widuri. Ini merupakan salah satu objektif syarikat yang ingin membantu usahawan IKS yang telah mengeluarkan produk tetapi mempunyai masalah untuk memasarkan produk mereka. Dengan jaringan sediaada di seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapura serta Indonesia, usahawan boleh menggunakan jaringan tersebut melalui PT Widuri (M) Sdn Bhd untuk memasarkan produk mereka. Sehingga kini PT Widuri (M) Sdn Bhd telah dilantik sebagai Pengedar Eksklusif / Tunggal untuk pelbagai jenama produk dalam dan luar negara.

Paparan: Senarai / Grid
Papar:
Susun Ikut:
MD01 Mahkota Dewa Surerapat
Khasiat: Jus Surerapat ini mampu mengatur hormon kewanitaan, melancarkan perjalanan darah, awet m..
RM73.90 RM51.20
MD02 Mahkota Dewa Payu-Up
Sesuai dengan namanya, seri mahkota dewa jus payu up dekat dengan diri wanita yang sentiasa ingin ke..
RM73.90 RM51.20
MD03 Mahkota Dewa Laxing
Ingin kekal langsing? Pasti Seri Mahkota Dewa Jus Laxsing ada jawapannya.Dilengkapk.an dengan 75 her..
RM73.90 RM51.20
MD04 Mahkota Dewa Diabexs
Diformulasi dengan herba terpilih untuk mengatasi masalah diabetes ataupun kencing manis, seri mahko..
RM73.90 RM51.20
MD05 Mahkota Dewa Vital-Up
Dengan formulasi 75 herba terpilih dan berkualiti untuk kelakian seperti tongkat ali, butea superba,..
RM51.20 RM51.20
MD08 Mahkota Dewa Kopi
Seri Mahkota Dewa Coffee pasti ada kelainannya berbanding kopi pracampuran yang lain. Dengan khasiat..
RM30.00 RM21.00
Disediakan oleh OpenCart
jesseltonborneo.com © 2018